Chalet Bauernhaus - Wald im Pinzgau - Zillertal - Oostenrijk

Kristallbad

Het dorp Wald heeft een prachtig, modern zwembad (eind 2007 opgeleverd) welke bij huur van onze woning dagelijks gratis te bezoeken is. Het zwembad ligt direct in het centrum van Wald en op ca. 100 meter van het Bauernhaus. Het zwembad is modern en biedt ca. 300m² zwemplezier voor jong en oud. Zo is er een deel om baantjes te trekken, een 50 meter lange overdekte reuzenglijbaan, massagesproeiers, een bubbelgedeelte en een peuterbad voor de kleintjes. Het zwembad heeft zowel een binnen als (klein) buitenbad dat zowel zomer als winter te gebruiken is. In de zomer gaan de deuren van het zwembad open, zodat je toegang hebt tot een grote ligweide met een leuk aangelegde watertuin en een prachtig uitzicht op het dal en de bergen.

Het Kristallbad biedt naast zwemmen diverse andere faciliteiten, zoals een welness met sauna en massageruimte, restaurant, kapper en een fitnessruimte. Deze zijn allen tegen betaling te gebruiken.

Bij verblijf in het Bauernhaus is het bezoek van het zwembad gratis, waarbij je rekening moet houden dat dit beperkt is tot 1 toegang per dag met een maximum van 3 uur (bij grote drukte kan de maximale tijd korter zijn). Mocht je langer gebruik willen maken van het zwembad dan dien je ter plaatse bij te betalen.

Meer informatie: website Kristallbad