Chalet Bauernhaus - Wald im Pinzgau - Zillertal - Oostenrijk

Wald im Pinzgau

Wald im Pinzgau is gelegen op de grens van het Salzburgerland en Tirol. Het dorp is op een hoogte van 900 meter gelegen en heeft een rustige, zonnige ligging in het gebied van het Nationalpark Hohe Tauern en de Pinzgauer Grasbergen. De kerk is als van oudsher het middelpunt van het dorp. De historie van de kerk gaat terug tot 1395. Vanuit het Bauernhaus heb je zicht op deze prachtige kerk welke op slechts 200 meter afstand gelegen is.

Wald is een klein dorp maar beschikt over vele faciliteiten, zoals een ruim gesorteerde supermarkt, warme bakker, VVV kantoor en modern zwembad (Kristallbad, deels overdekt). Het dorp heeft een eigen ruime sportwinkel waar men in de zomer fietsen verhuurt en diverse outdoor activiteiten aanbiedt. In de winter wordt er ski & snowboardmateriaal verhuurd. Ook worden er skilessen in Königsleiten aangeboden. Verder heeft het dorp meerdere restaurants waar je heerlijk kunt eten voor een zeer schappelijke prijs. Dit alles is op loopafstand van het Bauernhaus!

Wald in Pinzgau is een mooi en sfeervol dorp met een enorm gastvrije bevolking en vele mogelijkheden voor een prachtige vakantie, het hele jaar door. Ieder seizoen biedt zijn eigen mogelijkheden zowel in het dorp als in de omgeving, voor jong en oud.

Al met al kun je Wald in Pinzgau een unieke bestemming noemen!